Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟΥΡΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ



ΥΛΙΚΑ

1 ΤΣΟΥΡΕΚΙ

2 ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΩΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

1 ΜΠΑΝΑΝΑ

ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ

1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ 



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Φτιάχνουμε τις κρέμες γιώτης σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο. Κόβουμε το τσουρέκι σε λεπτές φέτες και τοποθετούμε το μισό στην φόρμα μας. Βάζουμε στην κατσαρόλα τα υλικά για το σιρόπι και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Ρίχνουμε το μισό ζέστο σιρόπι πάνω απο το τσουρέκι να πάει παντού. Απλώνουμε ομοιόμορφα την μίση κρέμα σοκολάτα και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία.τσουρέκι,σιρόπι,κρέμα. Γαρνίρουμε με φίλε αμυγδάλου και το βάζουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ. Ξεφορμάρουμε την τούρτα και προσθέτουμε την μπανάνα λιγο πριν σερβίρουμε.