Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ

5-6 ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΗ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
ΛΑΔΙ
ΧΥΜΟ ΕΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά τις μπριζόλες. τις πασπαλίζουμε με το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη. Βάζουμε στο ταψί μας τις μπριζόλες και βάζουμε από πάνω τους την πιπεριά ψιλοκομμένη. Τις βάζουμε στο φούρνο στους 180ο .   Όταν ξεκινήσουν να ροδοκοκκινίζουν χτυπάμε τον χυμό λεμονιού μαζί με την μουστάρδα και περιχύνουμε πάνω από το ταψί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου