Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ


ΥΛΙΚΑ


1 ΚΙΛΟ ΣΠΑΝΑΚΙ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

2 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ  ΦΡΕΣΚΑ  ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

ΑΝΗΘΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΛΑΔΙ

2 ΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΡΥΖΙ

2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ  


Πλένουμε καλά το σπανάκι και το αφήνουμε να στραγγίξει. Το βάζουμε σε μία κατσαρόλα και το αφήνουμε να πιεί τα υγρά του. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό, το λάδι, τον χυμό ντομάτας, το αλάτι και το πιπέρι. αφήνουμε να πάρει βράσει και ρίχνουμε το νερό. βράζουμε για 10 λεπτά και προσθέτουμε το ρύζι. Σερβίρουμε με λεμόνι.
Καλή επιτυχία!!!!