Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ


ΥΛΙΚΑ


1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

2 ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

2 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

ΛΑΔΙ

2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ

1/2 ΠΑΚΕΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά το κοτόπουλο, το βάζουμε στο ταψί και το πασπαλίζουμε με το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη. Ρίχνουμε γύρο στο ταψί το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, τον χυμό από τις ντομάτες, τον πελτέ, το λάδι, και το νερό. Ρίχνουμε στο ζουμί μας αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το βούτυρο κομματάκι-κομματάκι σε όλο το ταψί και πάνω στο κοτόπουλο. Το βάζουμε στο φούρνο στους 180Ο  








Όταν ξεκινήσει να ροδοκοκκινίζει το κοτόπουλο ρίχνουμε παντού το κριθαράκι και το βάζουμε πάλι στο φούρνο. 




  
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!