Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ


ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

ΜΑΙΝΤΑΝΟ

2 ΞΥΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

4 ΜΠΙΛΑΚΙΑ ΜΠΑΧΑΡΙ

1 ΔΑΦΝΗ

3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ

1 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

ΛΑΔΙ

2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Πλένουμε και κόβουμε κομμάτια το μοσχάρι μας. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό μέχρι την μέση ρίχνουμε μέσα το μοσχάρι και το βάζουμε να πάρει μία βράση. Μόλις αφρίσει αδειάζουμε το νερό και ξεπλένουμε καλά το μοσχάρι από τους αφρούς και το αφήνουμε να στραγγίξει. Σοτάρουμε στην κατσαρόλα με το λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό, το μοσχάρι. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ και όλα τα υπόλοιπα μπαχαρικά μας. Ρίχνουμε δύο ποτήρια νερό και ψήνουμε στην κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει ή στην χύτρα για 45 λεπτά. 
Καλή επιτυχία!!!!!