Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ


ΥΛΙΚΑ

1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
3 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
2 ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
1 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
2 ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΗ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βράζουμε τα μακαρόνια τα σουρώνουμε και τα σοτάρουμε με το βούτυρο. Σε μια άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά. Προσθέτουμε τις ντομάτες τον πελτέ, το πιπέρι, την ρίγανη, και το αλάτι. Τα αφήνουμε να σατιριστούν όλα μαζί για δύο λεπτά και προσθέτουμε το νερό. Βράζουμε για 10 λεπτά. Σερβίρετε ζεστό και αν θέλουμε γαρνίρουμε με τυρί τριμμένο της αρεσκείας μας.