Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ




ΥΛΙΚΑ



3 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

5 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ

1 ΚΟΥΤΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟ

300 γρ. ΤΥΡΙ ΕΝΤΕΜ-ΓΚΟΥΝΤΑ-ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ( MIX )

ΛΑΔΙ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Σοτάρουμε την πιπεριά μέχρι να μαλακώσει  προσθέτουμε το μπέικον και το μαϊντανό και σοτάρουμε δύο λεπτά ακόμη. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος το αλάτι και το πιπέρι. Βράζουμε για δέκα λεπτά κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε τα τυριά ανακατεύοντας καλά για να λιώσουν. Σερβίρουμε με μακαρόνια ή πέννες.