Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΥΦΛΕΔΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΥΓΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ






ΥΛΙΚΑ


250γρ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ

100γρ ΒΙΤΑΜ

4 ΑΥΓΑ

100γρ ΖΑΧΑΡΗ

5κγ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Λιώνουμε την κουβερτούρα με το Βιτάμ σε μπεν μαρί και το αφήνουμε να κρυώσει.Χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη και το αλεύρι στο μίξερ και το ρίχνουμε στην σοκολάτα ανακατεύοντας απαλά. Αδειάζουμε το μείγμα στις φόρμες.  
Ψήνουμε στους 220 για 10 λεπτά.
Καλή επιτυχία!!!!!