ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ
2 ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
100γρ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ
100γρ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1/2 ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
150γρ ΤΥΡΙ ΕΝΤΑΜ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΙ
ΛΑΔΙ
ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις χοιρινές μπουκιές και τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό και λάδι. Προσθέτουμε το πιπέρι και την ρίγανη. Αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά μέχρι να σωθεί το νερό και να μείνουν με το λάδι. Κόβουμε τις πιπεριές ροδέλες και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με τα μανιτάρια.( τα μανιτάρια τα ξεπλένουμε λίγο και τα στραγγίζουμε ) Τα σοτάρουμε όλα μαζί και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά περίπου 15 λεπτά. Προσθέτουμε το αλάτι, κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το ένταμ. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε ζεστό.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου