Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

ΣΟΥΦΛΕ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ





ΥΛΙΚΑ


250γρ ΠΕΝΕΣ

1 ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ

1 ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ

6 ΦΕΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙ ΜΠΥΡΑΣ

6 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ

300γρ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΕΝΤΑΜ

150γρ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

ΛΑΔΙ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βράζουμε τις πένες τις σουρώνουμε και τις βάζουμε στο πυρέξ. Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες τις σοτάρουμε με το λάδι και προσθέτουμε το σαλάμι και το μπέικον ψιλοκομμένα. Σβήνουμε το σοτάρισμα με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη. Βράζουμε για 3 λεπτά, κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το μισό τυρί. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει και περιχύνουμε πάνω από τις πένες. Με ένα κουτάλι ανακατεύουμε ελαφρά να πάνε τα υλικά παντού. Ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί από πάνω να σκεπάσουμε όλο το πυρέξ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 μέχρι να πιάσει κρούστα το τυρί.
Σερβίρετε ζεστό.
Καλή επιτυχία!!!!!!