Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΡΑΣΙΜΑΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΑΥΓΩΝ






ΥΛΙΚΑ


ΑΥΓΑ

1κσ ΑΛΑΤΙ

ΝΕΡΟ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βάζουμε σε μια λεκάνη με νερό τα αυγά μας τα οποία πρέπει να έχουν θερμοκρασία δωματίου, για 5 λεπτά. Με ένα καθαρό μαλακό σφουγγάρι τα τρίβουμε ελαφρά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με το αλάτι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε μια στρώση αυγά και τοποθετούμε την κατσαρόλα στην φωτιά. Ανάβουμε το μάτι στο 6 και ψήνουμε σε αυτή την θερμοκρασία για 1 ώρα. Μόλις βράσουν βγάζουμε τα αυγά ένα ένα με τρυπητή κουτάλα, σκουπίζουμε με μαλακό πανί και τοποθετούμε στην καρτέλα να κρυώσουν.
Καλή επιτυχία!!!!!