Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

ΤΟΥΡΣΙ ΛΑΧΑΝΟ





ΥΛΙΚΑ


1/2 ΛΑΧΑΝΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

3 ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ

4 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΚΡΙΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ

3-4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ

ΞΥΔΙ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βάζουμε το λάχανο, το καρότο, τις πιπεριές και το σκόρδο σε ένα γυάλινο βάζο και προσθέτουμε το ξύδι καλύπτοντας όλα τα υλικά. Τοποθετούμε στο ψυγείο και μετά από 5 μέρες είναι έτοιμο.
Διατηρήστε το τουρσί στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία!!!!