Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΙΤΕΣ





ΥΛΙΚΑ


300γρ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

1 ΚΟΥΠΑ ΜΙΚΡΗ ΛΑΔΙ

ΑΛΑΤΙ

ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ





ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το αλάτι. Ανοίγουμε μια γούβα στην μέση και ρίχνουμε το λάδι. Αρχίζουμε να ζυμώνουμε προσθέτοντας λίγο λίγο το νερό, μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια. Χωρίζουμε την ζύμη σε δυο μπάλες, τις σκεπάζουμε και το αφήνουμε να ξεκουραστεί πριν ανοίξουμε το φύλλο. Ανοίγουμε το φύλλο πάντα σε αλευρωμένη επιφάνεια.
Καλή επιτυχία!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου