Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

ΚΕΙΚ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΑ ΦΡΟΥΤΑ







ΥΛΙΚΑ


500γρ ΑΛΕΥΡΙ UP

250γρ ΒΟΥΤΥΡΟ

2 ΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ

1 1/4  ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ 

ΑΝΑΜΥΚΤΟ ΜΕ  ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

4 ΑΥΓΑ

1 ΒΑΝΙΛΙΑ

1 ΔΟΣΗ ΑΡΩΜΑ BUTTER AND VANILLA

100γρ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ  ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ)




ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο και το χτυπάμε καλά με το μίξερ. Προσθέτουμε λίγο λίγο την ζάχαρη, ένα ένα τα αυγά, την βανίλια, το άρωμα, το γάλα και λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να γίνει χυλός. Στο τέλος βάζουμε τα φρούτα και ανακατεύουμε ελαφρά να πάνε παντού. Τοποθετούμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα. Δεν το γεμίζουμε γιατί θα μας χυθεί μέσα στον φούρνο καθώς φουσκώνει. Βάλτε μέχρι τη μέση της φόρμας τον χυλό. Εγώ σε αυτή τη δοσολογία βάζω μια μεσαία φόρμα στρογγυλή και μια μικρή μακρόστενη. Ψήνουμε στους 200 σε προθερμασμένο φούρνο περίπου μια ώρα μέχρι να ροδίσει. Το αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
Καλή επιτυχία!!!!!!!