Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

FREDDO CAPPUCCINO







ΥΛΙΚΑ


1 ΔΟΣΗ ESPRESSO

ΖΑΧΑΡΗ

ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΟΓΑΛΑ

ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΝΕΛΑ

ΠΑΓΟ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βάζουμε σε ένα σέικερ το espresso με 3 παγάκια και όση ζάχαρη επιθυμείτε. Το χτυπάμε στην φραπιέρα 1-2 λεπτά. Τοποθετούμε σε ένα μεγάλο ποτήρι 3 παγάκια και αδειάζουμε τον καφέ σε αυτό. Βάζουμε στο σεικερ το γάλα και χτυπάμε 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει κρέμα. Περιχύνουμε πάνω από τον καφέ και προσθέτουμε την κανέλα.
Καλή επιτυχία!!!!!!

# Το γάλα πρέπει να είναι πλήρης η ειδικό για αφρόγαλα για να γίνει κρεμώδη.