Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

CHEESECAKE






ΥΛΙΚΑ


1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ

250γρ ΒΟΥΤΥΡΟ

1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

1 ΦΑΚΕΛΟ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ CHEESECAKE




ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi μέχρι να γίνουν σκόνη. Λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε μέσα στα μπισκότα ανακατεύοντας καλά να γίνουν μια μάζα. Αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα τσέρκι και με μια σπάτουλα το στρώνουμε ομοιόμορφα. Φτιάχνουμε την κρέμα σύμφωνα με της οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία και την απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω από τα μπισκότα. Βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο να παγώσει για περίπου 2 ώρες. Αδειάζουμε την μαρμελάδα σε ένα μπολ και την ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να λιώσει καλά. Την απλώνουμε πάνω από την κρέμα και ξανά βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει.
Καλή επιτυχία!!!!!!!