Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ










ΥΛΙΚΑ


500γρ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

ΜΑΙΝΤΑΝΟ

1κ.σ ΠΕΛΤΕ ΣΑΛΤΣΑ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

ΛΑΔΙ

1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Κόβουμε σε ροδέλες το κρεμμύδι και ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το μαϊντανό. Τα σοτάρουμε όλα μαζί και προσθέτουμε τον πελτέ, το νερό, το πιπέρι, την ρίγανη και το αλάτι. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν έως ότου μαλακώσουν. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γιαούρτι και με μια κουτάλα προσθέτουμε λίγο λίγο την σάλτσα, ανακατεύοντας με  σύρμα και έτοιμο για σερβίρισμα. Η δοσολογία βγάζει 4 μερίδες.
Καλή επιτυχία!!!!!!