ΥΛΙΚΑ
1/2 ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
3κ.σ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 4 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ
2 κ.σ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΗ
6 ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ με νερό τις φρυγανιές να μουλιάσουν. Τις στραγγίζουμε πατώντας τες καλά με τα χέρια μας να φύγουν όλα τα νερά και τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υλικά του κιμά. Πλάθουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.
Παίρνουμε την μισή ζύμη την τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα την ανοίγουμε καλά και βάζουμε τα αυγά της γέμισης. Κλείνουμε από πάνω με την υπόλοιπη ζύμη.Πλάθουμε ξανά με την λαδόκολλα την κλείνουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Ξετυλίγουμε το ρολό μας το βάζουμε στο ταψί προσθέτουμε πατάτες αν θέλουμε τις αλατοπιπερόνουμε προσθέτουμε και ρίγανη. Ρίχνουμε από πάνω ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 περίπου μια ώρα. Λίγο πριν ψηθεί χτυπάμε όλα τα υλικά της σάλτσας μαζί και την ρίχνουμε πάνω από όλο το ταψί. Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου