ΥΛΙΚΑ
250γρ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
100γρ ΒΙΤΑΜ
4 ΑΥΓΑ
100γρ ΖΑΧΑΡΗ
5κγ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το Βιτάμ σε μπεν μαρί και το αφήνουμε να κρυώσει.Χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη και το αλεύρι στο μίξερ και το ρίχνουμε στην σοκολάτα ανακατεύοντας απαλά. Αδειάζουμε το μείγμα στις φόρμες.
Ψήνουμε στους 220 για 10 λεπτά.
Καλή επιτυχία!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου