ΥΛΙΚΑ
1 ΔΟΣΗ ESPRESSO
ΖΑΧΑΡΗ
ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΟΓΑΛΑ
ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΝΕΛΑ
ΠΑΓΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα σέικερ το espresso με 3 παγάκια και όση ζάχαρη επιθυμείτε. Το χτυπάμε στην φραπιέρα 1-2 λεπτά. Τοποθετούμε σε ένα μεγάλο ποτήρι 3 παγάκια και αδειάζουμε τον καφέ σε αυτό. Βάζουμε στο σεικερ το γάλα και χτυπάμε 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει κρέμα. Περιχύνουμε πάνω από τον καφέ και προσθέτουμε την κανέλα.
Καλή επιτυχία!!!!!!
# Το γάλα πρέπει να είναι πλήρης η ειδικό για αφρόγαλα για να γίνει κρεμώδη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου