ΥΛΙΚΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1/2 ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΛΙΓΟ ΠΟΛΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΗ
ΛΑΔΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε με το λάδι. Ρίχνουμε τον κιμά και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να σοταριστεί για να μην κάνει σβόλους. Προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, τον πολτό ντομάτας, την ρίγανη, το πιπέρι, το φύλλο δάφνης, το ξύλο κανέλας και το αλάτι. Ρίχνουμε λίγο νερό και το αφήνουμε να σιγοψηθεί μέχρι να πει το νερό.
Σερβίρουμε με μακαρόνια η πέννες και γαρνίρουμε με τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.
Καλή επιτυχία!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου