Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

ΝΤΟΜΑΤΟΑΥΓΟ






ΥΛΙΚΑ


2 ΑΥΓΑ

2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ

1 ΠΙΠΕΡΙΑ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1/2κγ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Τρίβουμε τις ντομάτες και την πιπεριά. Βάζουμε λάδι στον πάτο ενός βαθιού τηγανιού και προσθέτουμε τις ντομάτες, την πιπεριά, τον πελτέ, το αλάτι, το πιπέρι, και την ρίγανη. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν 5-7 λεπτά μέχρι να μαλακώσει η ντομάτα. Ρίχνουμε από πάνω ένα ένα τα αυγά ολόκληρα και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να γίνουν τα αυγά. Δεν ανακατεύουμε για να μην διαλύσουμε τα αυγά. Αφήστε τα να γίνουν μόνα τους. Με μια σπάτουλα βγάζουμε τα αυγά και με την σάλτα γαρνίρουμε τις πατάτες μας.

Μπορούμε να το συνδυάσουμε και με πένες αντί για πατάτες.

Καλή επιτυχία!!!!!