ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ ΜΕΓΑΛΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
2-3 ΩΡΙΜΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
3-4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
3-4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΝΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕ
ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΡΊΓΑΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τα φασολάκια και τα στραγγίζουμε. Σε ένα άλλο μπολ καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες και τρίβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις ντομάτες χωριστά. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο, ρίχνουμε τα φασολάκια, τις πατάτες, τις ντομάτες, τον πελτέ ανακατεύοντας ελαφρά και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Συμπληρώνουμε λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου