ΥΛΙΚΑ
1 ΒΥΣΣΙΝΟ Η ΚΕΡΑΣΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
2 ΜΟΡΦΑΤ ΣΑΝΤΙΓΥ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΖΟ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΥΣΣΙΝΟ
2 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
3 ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ
ΛΙΓΟ ΚΟΝΙΑΚ
4κσ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα υλικά για το σιρόπι σε ένα κατσαρολάκι και τα βράζουμε. Ετοιμάζουμε και την σαντιγύ όπως λένε οι οδηγίες στο κουτί. Παίρνουμε το πρώτο παντεσπάνι και το σιροπιάζουμε με την βοήθεια ενός πινέλου. Χωρίζουμε την μαρμελάδα σε τρία μέρη ( μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε
μαρμελάδα βύσσινο ή κεράσι ή φράουλα.) Αλείφουμε το πρώτο μέρος της μαρμελάδας στο παντεσπάνι βάζουμε βύσσινα τριμμένη σοκολάτα και σαντιγύ. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο στα άλλα δυο παντεσπάνια, χωρίς να σιροπιάσουμε το τρίτο παντεσπάνι. Αν θέλουμε μπορούμε να αλείψουμε την τούρτα μας γύρο γύρο με σαντιγύ.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου