ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
5-6 ΜΗΛΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
200 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ
1 Κ.Σ. ΚΑΝΕΛΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
4 ΑΥΓΑ
1 ΚΟΥΠΑ
ΖΑΧΑΡΗ
3
ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 1/2
ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτυρώνουμε
το ταψί.
Πλένουμε
και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε
να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια.
Σε ένα
τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και την κανέλα και περιχύνουμε με το μείγμα αυτό τα μήλα.
Σε ένα
μπολ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν, προσθέτουμε τη βανίλια και το
αλεύρι και χτυπάμε για λίγο ακόμα.
Ρίχνουμε
και αυτό το μείγμα στο ταψί με τα μήλα.
Ψήνουμε
στους 180° για 35-40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου