Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ

 

ΥΛΙΚΑ

ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΠΙΛΑΦΙ

ΑΛΑΤΙ

ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι με το κουκουνάρι, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Μόλις βράσει το ρύζι, το σουρώνουμε και σοτάρουμε με βούτυρο. Φορμάρουμε το πιλάφι μας και στην μέση τοποθετούμε τον γέμιση από το κοτόπουλο.
Για το πως φτιάχνουμε την γέμιση μπορείτε να δείτε από την συνταγή του γεμιστού κοτόπουλου, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου