Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ





ΥΛΙΚΑ


1 ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ

ΛΑΔΙ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ



ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ

ΧΥΜΟ  3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ

ΧΥΜΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΩΝ

2 κ.σ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες. Το βάζουμε στο ταψί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την ρίγανη. Περιχύνουμε με το λάδι  και ψήνουμε στους 200 μέχρι να μαλακώσει. Λίγο πριν σβήσουμε τον φούρνο ετοιμάζουμε την σάλτσα. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα χτυπάμε λίγο με το μίξερ για να λιώσει η μουστάρδα. ρίχνουμε την σάλτσα πάνω από το κρέας και ψήνουμε 15 λεπτά ακόμη.
Το σερβίρουμε με ρύζι η πατάτες τηγανιτές.
Καλή επιτυχία!!!!