Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ





ΥΛΙΚΑ


200γρ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ

200ml ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

1/4 ΚΟΥΠΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΦΙΛΕ

1 ΣΦΗΝΟΠΟΤΗΡΟ ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ Η ΣΙΡΟΠΙ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Λιώνουμε την κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Προσθέτουμε το λικέρ η το σιρόπι και τα χτυπάμε στο μίξερ περίπου 5 λεπτά να γίνει μία αφράτη κρέμα. Βάζουμε το αμύγδαλο φιλέ και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να πάει παντού. Μοιράζουμε την κρέμα σε μπολάκια και γαρνίρουμε με σιρόπι και αμύγδαλο φιλέ.
Καλή επιτυχία!!!!!