ΥΛΙΚΑ
400ml ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ
100γρ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ
100γρ ΣΑΛΑΜΙ ΜΠΥΡΑΣ
1/2 ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΗ
ΛΑΔΙ
ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα μανιτάρια και τα στραγγίζουμε. Κόβουμε το σαλάμι σε ράβδους. Τρίβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και τα σοτάρουμε 2 λεπτά.Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το σαλάμι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμα. Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη. Βράζουμε για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί μοτσαρέλα.
Καλή επιτυχία!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου