ΥΛΙΚΑ
1ΚΙΛΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ
1/2 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
5 ΑΥΓΑ
1 ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΓΑΛΕΤΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε. Πλένουμε το σνίτσελ και το βυθίζουμε στο γάλα. Το αφήνουμε για 45 λεπτά πάντα εντός ψυγείου. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. Βγάζουμε το σνίτσελ από το γάλα και το βυθίζουμε στο αυγό. Το αφήνουμε πάλι για 45 λεπτά. Στη συνέχεια το βγάζουμε από το αυγό και περνάμε και τις 2 πλευρές με γαλέτα και έτοιμο για τηγάνισμα.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου