Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ




ΥΛΙΚΑ


1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ

3-4 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ

3-4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΔΥΟΣΜΟ ΞΗΡΟ Η ΦΡΕΣΚΟ

Λ ΙΓΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

3-4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΥΜΜΕΝΕΣ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΛΑΔΙ

ΝΕΡΟ





ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα φασόλια, τα στραγγίζουμε και τα σιγοβράζουμε με λίγο νερό για 15 λεπτά. Τα βγάζουμε από την φωτιά και τα στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα σοτάρουμε. Μόλις μαλακώσουν ρίχνουμε τα φασόλια και προσθέτουμε την τομάτα το δυόσμο, το πιπέρι, τον πολτό, το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πήξει η σάλτσα. Στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι.
Καλή επιτυχία!!!!!!