Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ




ΥΛΙΚΑ


ΡΥΖΟΓΑΛΟ

1 ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΠΑ ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΣΕ

1 ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ

1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ

1 ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ ΒΑΝΙΛΙΑ

ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ



ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

1 ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

2 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΓΑΛΑ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το ρύζι με λίγο νερό. Προσθέτουμε το γάλα από το οποίο έχουμε κρατήσει μια κούπα στην άκρη. Ρίχνουμε και την ζάχαρη και περιμένουμε να πάρει μια βράση. Παίρνουμε την κούπα με το γάλα, αδειάζουμε μέσα την κρέμα γιώτης και το χτυπάμε με ένα μιξεράκι μέχρι να λιώσει καλά. Το ρίχνουμε στο ρυζόγαλο, ανακατεύοντας συνέχεια και μόλις πάρει βράση, το κατεβάζουμε από την φωτιά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ότου πήξει.
Φτιάχνουμε την κρέμα σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας της κρέμας.
Σερβίρουμε σε μπολάκια το ρυζόγαλο και από πάνω βάζουμε μια στρώση από την κρέμα της σοκολάτας. Γαρνίρουμε με φιλέ αμύγδαλο.
Καλή επιτυχία!!!!!