Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

ΡΙΖΟΤΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ





ΥΛΙΚΑ

1\2 ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

1\2 ΠΑΚΕΤΟ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΠΙΛΑΦΙ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

2κσ ΒΟΥΤΥΡΟ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Πλένουμε τα λαχανικά και τα βράζουμε για δέκα λεπτά.Προσθέτουμε το ρύζι,αλάτι,πιπέρι και τα βράζουμε όλα μαζί. Μόλις είναι έτοιμο το ρύζι τα σουρώνουμε και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο. Βάζουμε το ριζότο στην φόρμα την οποία την έχουμε βρέξει πρώτα για να ξεφορμάρει πιο εύκολα. 
Σε περίοδο νηστείας αντικαθιστούμε  το βούτυρο με λάδι.

Καλή επιτυχία!!!!!