Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΑΡΜΕΚΙΟΥ





ΥΛΙΚΑ


1 ΡΟΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

ΠΑΤΑΤΕΣ

ΛΑΔΙ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ









ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε το ρολό το πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το βάζουμε στο ταψί μας. Κόβουμε τις πατάτες λίγο χοντρές για να μην καούν μέχρι να ψηθεί το ρολό. Τις πλένουμε τις βάζουμε στο ταψί και πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι ρίγανη. Προσθέτουμε το λάδι και ψήνουμε στους 200 περίπου μια ώρα μέχρι να ροδίσει. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε την σάλτσα μπάρμπεκιου πάνω από το ταψί. Το σερβίρουμε κομμένο σε ροδέλες και βάζουμε την σάλτσα σε ένα μπολάκι δίπλα από το κρέας.
Καλή επιτυχία!!!!!