Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΥΡΤΑ CHOCO AND DOUBLE CREAM




ΥΛΙΚΑ


1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ

150γρ ΒΟΥΤΥΡΟ

1 ΦΑΚΕΛΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ

1 ΦΑΚΕΛΟ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΙΛΦΕΙΓ

100γρ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΦΙΛΕ

1 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi να γίνουν σκόνη. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά να γίνουν μια μάζα. Τα μεταφέρουμε σε ένα τσέρκι και με μια σπάτουλα το στρώνουμε και το πιέζουμε ελαφρός. Φτιάχνουμε την κρέμα βανίλια όπως λένε οι οδηγίες στο φάκελο. Μόλις κατεβάσουμε από την φωτιά  ρίχνουμε το αμύγδαλο φίλε, ανακατεύουμε να απλωθεί σε όλη την κρέμα και το αδειάζουμε πάνω από το  μπισκότο και στρώνουμε με την σπάτουλα μας. Αφήνουμε περίπου 20 λεπτά στο ψυγείο να σφίξει η κρέμα. Ετοιμάζουμε και την κρέμα μιλφειγ όπως λένε οι οδηγίες στο φάκελο και απλώνουμε πάνω από την κρέμα βανίλια. Αφού παγώσει καλά τρίβουμε με έναν τρίφτη
από πάνω την σοκολάτα.
Σερβίρουμε μετά από 4 ώρες για να σφίξουν καλά οι κρέμες.
Καλή επιτυχία!!!!!!