Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΜΕ ΑΝΗΘΟ





ΥΛΙΚΑ


1 ΚΙΛΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ

1 ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ

1 ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΟΥΡΙ

2κσ ΑΝΗΘΟ

6 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

4κσ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1κσ ΑΛΑΤΙ

ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ

  

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβουμε τα αγγούρια στον τρίφτη και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Τα προσθέτουμε στο γιαούρτι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε μετά από πολλές ώρες. Γαρνίρουμε με ελιά και ένα κλωνάρι άνηθο. 
Καλή επιτυχία!!!!