ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ
1 ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΟΥΡΙ
2κσ ΑΝΗΘΟ
6 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
4κσ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1κσ ΑΛΑΤΙ
ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα αγγούρια στον τρίφτη και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Τα προσθέτουμε στο γιαούρτι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε μετά από πολλές ώρες. Γαρνίρουμε με ελιά και ένα κλωνάρι άνηθο.
Καλή επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου